O przedmiocie

Podręcznik Sporządzanie napojów i potraw Towaroznawstwo i przechowywanie żywności
Kwalifikacja T.6.1
Technik żywienia i usług gastronomicznych
Kucharz

Podręcznik wygląda jak nowy. Praktycznie nieużywany.

Stan Bardzo dobry
ISBN 9788302135873
Przedmiot Przedmioty zawodowe
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: c5823f66-2509-4fad-a5a5-75cc5054b47a

Przedmioty zawodowe

Warszawa  
(3158)
Lublin  
(413)
Kielce  
(263)
Gliwice  
(232)
Sosnowiec  
(154)
Opole  
(125)
Elbląg  
(112)
Jelenia Góra  
(93)
Legionowo  
(92)
Zgierz  
(83)
Przemyśl  
(79)
Grodzisk Mazowiecki  
(75)
Piaseczno  
(75)
Skierniewice  
(74)
Mysłowice  
(70)
Czempiń  
(67)
Będzin  
(66)
Zamość  
(64)
Puławy  
(63)
Jabłonna  
(57)
Myślenice  
(52)
Zambrów  
(50)
Komorniki  
(49)
Nowy Targ  
(49)
Chełmno  
(46)
Szczecinek  
(44)
Brwinów  
(43)
Bochnia  
(41)
Ełk  
(40)
Siemianowice Śląskie  
(39)
Krotoszyn  
(35)
Jadów  
(35)
Kluczbork  
(34)
Józefów  
(34)
Brzozów  
(33)
Poniatowa  
(33)
Stargard  
(32)
Morąg  
(31)
Myszków  
(31)
Gryfice  
(31)
Dynów  
(29)
Koło  
(29)
Limanowa  
(28)
Krasnystaw  
(27)
Gołańcz  
(27)
Jaworzyna Śląska  
(27)
Łuków  
(26)
Głubczyce  
(24)
Skwierzyna  
(24)
Żywiec  
(23)
Sierpc  
(23)
Łęczyca  
(23)
Kamionki  
(23)
Szumowo  
(22)
Opalenica  
(22)
Jawiszowice  
(21)
Wągrowiec  
(20)
Milejowice  
(20)
Tylmanowa  
(20)
Śrem  
(19)
Czaplinek  
(19)
Łękińsko  
(19)
Osięciny  
(18)
Ostrów Wielkopolski  
(18)
Łosice  
(18)
Jarosław  
(17)
Stara Błotnica  
(17)
Mazowszany  
(17)
Mikołów  
(16)
Kurów  
(15)
Sanniki  
(15)
Dopiewiec  
(15)
Jordanów Śląski  
(15)
Brzostek  
(14)
Łochowo  
(14)
Annopol  
(14)
Mszana Dolna  
(14)
Chodzież  
(14)
Dębe Wielkie  
(14)
Krapkowice  
(14)
Płońsk  
(13)
Kobierzyce  
(13)
Gozdnica  
(13)
Zawada  
(13)
Krzemieniewo  
(13)
Nowe Miasto nad Pilicą  
(13)
Międzyborów  
(13)
Grabówka  
(12)
Łapczyca  
(12)
Wołów  
(12)
Dziaduszyce  
(12)
Skrzeszew  
(11)
Przywidz  
(11)
Ząbkowice Śląskie  
(11)
Łeba  
(11)
Michałowo  
(10)