O przedmiocie

Podręcznik Sporządzanie napojów i potraw Towaroznawstwo i przechowywanie żywności
Kwalifikacja T.6.1
Technik żywienia i usług gastronomicznych
Kucharz

Podręcznik wygląda jak nowy. Praktycznie nieużywany.

Stan Bardzo dobry
ISBN 9788302135873
Przedmiot Przedmioty zawodowe
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: c5823f66-2509-4fad-a5a5-75cc5054b47a

Przedmioty zawodowe

Warszawa  
(3440)
Lublin  
(433)
Kielce  
(319)
Gliwice  
(235)
Sosnowiec  
(202)
Opole  
(123)
Elbląg  
(112)
Legionowo  
(110)
Jelenia Góra  
(105)
Jabłonna  
(101)
Przemyśl  
(91)
Grodzisk Mazowiecki  
(89)
Mysłowice  
(82)
Zgierz  
(81)
Będzin  
(79)
Ostrów Mazowiecka  
(76)
Czempiń  
(71)
Skierniewice  
(70)
Zamość  
(69)
Siemianowice Śląskie  
(63)
Puławy  
(61)
Kostrzyn nad Odrą  
(51)
Zambrów  
(50)
Chełmno  
(48)
Nowy Targ  
(48)
Komorniki  
(48)
Szczecinek  
(47)
Myślenice  
(47)
Stargard  
(41)
Bochnia  
(41)
Poniatowa  
(41)
Koło  
(41)
Brwinów  
(41)
Ełk  
(41)
Myszków  
(38)
Brzozów  
(37)
Morąg  
(36)
Jadów  
(35)
Kluczbork  
(34)
Krotoszyn  
(34)
Józefów  
(31)
Łęczyca  
(30)
Dynów  
(29)
Słupca  
(29)
Opalenica  
(29)
Gryfice  
(27)
Gołańcz  
(27)
Krasnystaw  
(27)
Siemiatycze  
(25)
Żywiec  
(25)
Skwierzyna  
(24)
Plewiska  
(23)
Kamionki  
(23)
Sierpc  
(22)
Ostrów Wielkopolski  
(22)
Łuków  
(22)
Głubczyce  
(21)
Jawiszowice  
(21)
Klęczany  
(21)
Świętajno  
(21)
Jarosław  
(21)
Poddębice  
(20)
Milejowice  
(20)
Wągrowiec  
(19)
Żydowo  
(19)
Łękińsko  
(19)
Brody  
(19)
Wojnicz  
(19)
Osięciny  
(18)
Tylmanowa  
(18)
Błażowa  
(18)
Gizałki  
(18)
Stara Błotnica  
(17)
Mikołów  
(17)
Mazowszany  
(17)
Chodzież  
(17)
Koryciany  
(16)
Żarnowiec  
(16)
Baryczka  
(16)
Maków Podhalański  
(16)
Czaplinek  
(16)
Mogilany  
(16)
Sidra  
(16)
Ząbkowice Śląskie  
(15)
Kurów  
(15)
Łochowo  
(15)
Mszana Dolna  
(15)
Sanniki  
(15)
Jordanów Śląski  
(15)
Łosice  
(15)
Krapkowice  
(14)
Brzostek  
(14)
Rydułtowy  
(14)
Łęczna  
(14)
Dębe Wielkie  
(14)
Zawada  
(13)