- Stan: Bardzo dobry
- Przedmiot: Przedmioty zawodowe
- ISBN: 9788302148286
- Klasa: wieloletnie
- Rodzaj: zbiór zadań, testów
- Waga produktu z opakowaniem jednostkowym: 0.594 kg
- Okładka: miękka
- Nośnik: książka papierowa
- Rok wydania: 2014
- Tytuł: Procesy technologiczne w gastronomii Zeszyt ćwiczeń Część 1
- Wydawnictwo: WSIP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
- Liczba stron: 400
- Numer wydania: 1
- Seria: Kolekcja Indywidualnego Rozwoju
- Szerokość produktu: 17.00 cm
- Wysokość produktu: 2.20 cm
- Stan: Bardzo dobry
- Przedmiot: Przedmioty zawodowe
- ISBN: 9788302148286
- Klasa: wieloletnie
- Rodzaj: zbiór zadań, testów
- Waga produktu z opakowaniem jednostkowym: 0.594 kg
- Okładka: miękka
- Nośnik: książka papierowa
- Rok wydania: 2014
- Tytuł: Procesy technologiczne w gastronomii Zeszyt ćwiczeń Część 1
- Wydawnictwo: WSIP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
- Liczba stron: 400
- Numer wydania: 1
- Seria: Kolekcja Indywidualnego Rozwoju
- Szerokość produktu: 17.00 cm
- Wysokość produktu: 2.20 cm
- Język publikacji: polski