O przedmiocie

Opis:
Składniki: pomidory. Produkt pasteryzowany.

Masa netto: 860 g

Charakterystyka:
Otrzymywany z przetartych, świeżych pomidorów. Jest to czysty przecier w postaci przetartej, półpłynnej masy. Naturalny, gęsty i aromatyczny.

Produkt jest utrwalony przez pasteryzację.

Nie zawiera żadnych dodatków, soli, konserwantów, zagęstników, barwników, stabilizatorów. Dzięki temu każdy może doprawić i użyć przecieru według własnego gustu.

Docenią go osoby nieużywające w kuchni przypraw, osoby które ze względów zdrowotnych muszą ograniczyć spożycie soli a także diabetycy.

Produkt jest niezastąpioną podstawą do zup, leczo, wielu sosów np. do makaronu, pizzy, mięsa, a także do gołąbków.

Polecamy także picie naszego przecieru z dodatkiem ulubionych przypraw.

Z pomidorami harmonizuje wiele ziół np. oregano, zioła prowansalskie, tymianek, majeranek, czosnek, cząber, bazylia itp.

Przecier jest gotowy do spożycia po otwarciu słoja.

Przechowywanie:

Przechowywać w zacienionym i suchym miejscu w temperaturze 2-20°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce.

Wartość odżywcza

w 100g produktu

Wartość energetyczna kJ/kcal

63/15

Tłuszcz g

0,2

w tym kwasy tłuszczowe

nasycone g

0,04

Węglowodany ogółem g

3,6

W tym cukry g

0,1

Białko g

0,9

Sól g

0,02

100g produktu dostarcza 15 kcal co stanowi 1% RWS.

*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby
dorosłej (8400 kJ/2000 kcal)

  • Stan: Nowy
  • Smak: .
  • Stan: Nowy
  • Smak: .
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: bb3eda71-f40f-4531-be96-94215a41bcfe

Przeciery warzywne

Zwoleń  
(3)
Skórzewo  
(3)
Czechówka  
(2)
Piła  
(2)
Zielona Góra  
(2)
Miechów  
(2)
Słomniki  
(2)
Brzeszcze  
(2)
Wołomin  
(1)
Mońki  
(1)
Rybnik  
(1)
Dąbrówka  
(1)
Sokołów Górny  
(1)
Węgorzewo  
(1)
Poznań  
(1)
Leszczyna  
(1)
Czerwieńsk  
(1)
Sanok  
(1)
Rejsyty  
(1)
Brwinów  
(1)
Rdzów  
(1)
Przebieczany  
(1)
Krzyżanowice  
(1)
Lubraniec  
(1)
Jarosław  
(1)
Kotlin  
(1)