O przedmiocie

Właściwości odżywcze i terapeutyczne pyłku pszczelego wynikają z bardzo bogatego składu chemicznego. Badania naukowe potwierdzają następujące właściwości pyłku:odżywcze ,odtruwające, antydepresyjne, antyalergiczne, przeciwmiażdżycowe, antybiotyczne, poprawiające wzrok, regulujące trawienie, przeciwzapalne, wspomagające leczenie cukrzycy oraz kosmetyczne.

Pyłek że zbiorów wiosennych bez czarnych obnóży z maku polnego .

Stan Nowy
Rodzaj pyłek pszczeli
Cechy dodatkowe raw (surowe), superfood
Certyfikat brak
Opakowanie słoik
Miody odmianowe inny
Stan opakowania oryginalne
Waga 560 g
Rok zbioru 2025
Waga produktu z opakowaniem jednostkowym 0.9 kg
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: 5e89d825-d50a-410c-92bf-a41b574d00cd

Podobne wyszukiwania