O przedmiocie

Rolada pasterska to ręcznie wyrabiany ser w naszej Bacówce produkowany w 100% z mleka owiec, które wypasają się na czystych i ekologicznych halach! Wytwarzany na bazie bundzu owczego, który poprzez kilkukrotne sparzenie gorącą wodą staje się miękki i elastyczny, co ułatwia jego formowanie. Nasze sery produkowane są na wzór oscypka, kształtem przypominające roladkę z prążkowaną strukturą nadaną przez siatkę, jednak o ich unikalności świadczy skład! Do produkcji stosujemy tylko i wyłącznie mleko owcze!

Sery pakujemy próżniowo a w przesyłce umieszczamy wkład chłodzący!

Stan Nowy
Rodzaj kozi i owczy
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: 8e201f69-d495-4aa3-bf44-c66c54d07c54

Kozie i owcze

Ząbki  
(56)
Zakopane  
(20)
Nowy Targ  
(18)
Węgierska Górka  
(11)
Czarna  
(8)
Smolnik  
(8)
Radliniec  
(7)
Będzin  
(6)
Szaflary  
(5)
Warszawa  
(5)
Bartołty Wielkie  
(4)
Nowe Bystre  
(3)
Długopole  
(3)
Wiskitki  
(3)
Krynica-Zdrój  
(3)
Nowy Tomyśl  
(3)
Raciszewo  
(3)
Gliwice  
(3)
Bielsk Podlaski  
(2)
Ławy  
(2)
Bielsko-Biała  
(2)
Pruszków  
(2)
Poronin  
(2)
Kluczbork  
(2)
Gąsocin  
(2)
Skrzypne  
(2)
Piława Górna  
(2)
Biała Podlaska  
(2)
Maruszyna  
(2)
Ząb  
(1)
Kamienica  
(1)
Tarnowskie Góry  
(1)
Miłakowo  
(1)
Zaklików  
(1)
Biały Dunajec  
(1)
Legnica  
(1)
Toruń  
(1)
Zamość  
(1)
Grójec  
(1)
Raczki  
(1)
Sieniawa  
(1)
Poletyły  
(1)
Bychawa  
(1)
Siemianowice Śląskie  
(1)
Milęcice  
(1)
Chrzanów  
(1)
Czechowice-Dziedzice  
(1)
Katowice  
(1)
Mikołów  
(1)
Góra Kalwaria  
(1)
Pruchnik  
(1)
Nagawczyna  
(1)
Kaczory  
(1)
Szczecin  
(1)
Sanok  
(1)
Wadowice  
(1)
Łagiewniki Wielkie  
(1)
Kraków  
(1)
Jabłonka  
(1)
Sienno  
(1)
Zubrzyca Dolna  
(1)
Krzemienna  
(1)
Ostrożnica  
(1)
Międzyrzecz  
(1)
Lasek  
(1)
Zblewo  
(1)
Oświęcim  
(1)
Zabrze  
(1)
Olszówka  
(1)
Łódź  
(1)
Jarosław  
(1)
Kaszuby  
(1)
Czarna Górna  
(1)
Sieradz  
(1)
Kamionka Wielka  
(1)
Stare Bystre  
(1)
Grywałd  
(1)
Racibórz  
(1)
Klikuszowa  
(1)
Malbork  
(1)
Poddębice  
(1)
Dalików  
(1)
Leśnica  
(1)
Wtelno  
(1)