O przedmiocie

Semolina to produkt mączny o większych ziarnach, powszechnie używany w kuchni włoskiej oraz w innych kuchniach na całym świecie. Jest wytwarzana z twardych, bogatych w białko ziarniaków pszenicy durum.

Wielu kojarzy semolinę głównie z produkcją makaronów, ale jest również wszechstronnie wykorzystywana w wypieku chleba, ciast, placków i innych wyrobów piekarniczych. Dzięki swojej konsystencji jest także idealna jako składnik w puddingach i innych deserach.

W naszej pizzerii, semolina jest niezastąpionym elementem procesu przygotowywania ciasta. Wykorzystujemy ją do podsypywania i rozciągania, co wpływa pozytywnie na jakość naszych wypieków.

Stan Nowy
Nazwa handlowa Semolina Masna Pizza
Waga 0.7 kg
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: 4152abae-9560-4fb1-acd4-baa86192acca

Pozostałe

Kiszkowo  
(10)
Górki  
(5)
Świdnik  
(2)
Gdańsk  
(2)
Bydgoszcz  
(2)
Kośmidry  
(2)
Lublin  
(2)
Gdynia  
(1)
Nowy Rękawiec  
(1)
Kościerzyna  
(1)
Jaszyce  
(1)
Pabianice  
(1)
Lubczyna  
(1)
Grajewo  
(1)
Oświęcim  
(1)
Juchnajcie  
(1)
Żory  
(1)
Dębowiec  
(1)
Żnin  
(1)
Galwiecie  
(1)
Skarszew  
(1)
Michów  
(1)
Markuszowa  
(1)
Ząbki  
(1)
Gorzów Wielkopolski  
(1)
Chojnów  
(1)
Traby  
(1)
Trzepowo  
(1)
Wrocław  
(1)
Świebodzin  
(1)
Rybnik  
(1)
Lipówki  
(1)
Zielona Góra  
(1)
Rogoźno  
(1)
Brzozów  
(1)
Góry Suche  
(1)
Rokitno Szlacheckie  
(1)
Lwówek  
(1)
Wąsewo  
(1)
Wałbrzych  
(1)
Mieroszyno  
(1)
Rzepin  
(1)
Gorlice  
(1)
Częstochowa  
(1)
Zygmuntowo  
(1)
Mysłowice  
(1)
Lutomiersk  
(1)
Małogoszcz  
(1)
Bolewice  
(1)
Szczecin  
(1)
Ciechanów  
(1)
Leżajsk  
(1)
Kraków  
(1)
Susiec  
(1)
Moszczenica  
(1)
Zawadzkie  
(1)