O przedmiocie

Prawidłowo przyrządzone i przechowywane mięso jest mniej
narażone na rozwój bakterii, jednak także i one za sprawą soli peklowej zyskają różowy odcień i delikatniejszą strukturę. Sól peklowa biała nie zawiera dodatków ziołowych, jest więc neutralnym w smaku podstawowym i uniwersalnym
komponentem wędlin

Składniki:

sól, azotyn sodu 0,5- 0,6%, substancja
przeciwzbrylająca E535

Zastosowanie:

Mięso można peklować metodą „ na sucho” , stosując 20g soli peklowej na `1 kg mięsa. Mięso pekluję się przez 24 godz. W metodzie nastrzykowej stosuję się 25g soli peklowej rozpuszczonej w 100ml wody na 1 kg mięsa. Peklowanie trwa 72 godziny

  • Stan: Nowy
  • Waga produktu z opakowaniem jednostkowym: 1 kg
  • Marka: inna
  • Rodzaj: sól peklowa
  • Cechy dodatkowe: wegańskie, wegetariańskie
  • Waga: 1000 g
  • Nazwa handlowa: Sól peklowa biała
  • Produkt nie zawiera: konserwantów, barwników
  • Postać: sól drobnoziarnista
  • Kod producenta: Sól peklowa biała
  • Stan opakowania: oryginalne
  • Stan: Nowy
  • Waga produktu z opakowaniem jednostkowym: 1 kg
  • Marka: inna
  • Rodzaj: sól peklowa
  • Cechy dodatkowe: wegańskie, wegetariańskie
  • Waga: 1000 g
  • Nazwa handlowa: Sól peklowa biała
  • Produkt nie zawiera: konserwantów, barwników
  • Postać: sól drobnoziarnista
  • Kod producenta: Sól peklowa biała
  • Stan opakowania: oryginalne
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: 38f4f4cf-de97-4c23-91c3-f26f2a5476a7

Sól

Działoszyn  
(30)
Wieliczka  
(7)
Warszawa  
(4)
Częstochowa  
(2)
Radomsko  
(2)
Ostrów Wielkopolski  
(2)
Rogoźnik  
(2)
Brańsk  
(2)
Słomniki  
(2)
Łódź  
(2)
Wadowice  
(2)
Szczawnica  
(1)
Radom  
(1)
Koło  
(1)
Katowice  
(1)
Skierniewice  
(1)
Brzeziny  
(1)
Szałe  
(1)
Opole  
(1)
Gdynia  
(1)
Lubawa  
(1)
Kochanowice  
(1)
Bartoszyce  
(1)
Lublin  
(1)
Ząbki  
(1)
Wrocław  
(1)
Gdańsk  
(1)
Piaseczno  
(1)
Chałupki Dębniańskie  
(1)