- Stan: Bardzo dobry
- Gatunek: Kuchnie świata i regionalne
- Język publikacji: polski
- Okładka: miękka
- Nośnik: książka papierowa
- Rok wydania: 1975
- Forma: zbiór tekstów
- Tytuł: Specjalności kuchni śródziemnomorskiej
- Autor: A. Czerni
- Wydawnictwo: Watra
- Liczba stron: 199
- Numer wydania: 1
- Szerokość produktu: 14.50 cm
- Wysokość produktu: 20.50 cm
- ISBN: 8603730863994
- Stan: Bardzo dobry
- Gatunek: Kuchnie świata i regionalne
- Język publikacji: polski
- Okładka: miękka
- Nośnik: książka papierowa
- Rok wydania: 1975
- Forma: zbiór tekstów
- Tytuł: Specjalności kuchni śródziemnomorskiej
- Autor: A. Czerni
- Wydawnictwo: Watra
- Liczba stron: 199
- Numer wydania: 1
- Szerokość produktu: 14.50 cm
- Wysokość produktu: 20.50 cm
- ISBN: 8603730863994