O przedmiocie

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów
Część 1

WSiP

Technologia Gastronomiczna
Kwalifikacja T.6.2

°Technik żywienia i usług gastronomicznych
°Kucharz

Podręcznik jak nowy. Praktycznie wcale nie używany.

Stan Bardzo dobry
ISBN 9788302135880
Przedmiot Przedmioty zawodowe
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: dc98e8c9-20d5-4cca-b5cb-a130e8e77404

Przedmioty zawodowe

Warszawa  
(3163)
Lublin  
(404)
Kielce  
(262)
Gliwice  
(231)
Sosnowiec  
(154)
Opole  
(125)
Elbląg  
(112)
Jelenia Góra  
(93)
Legionowo  
(92)
Zgierz  
(83)
Przemyśl  
(79)
Piaseczno  
(75)
Grodzisk Mazowiecki  
(75)
Skierniewice  
(74)
Mysłowice  
(70)
Czempiń  
(67)
Będzin  
(66)
Zamość  
(64)
Puławy  
(63)
Jabłonna  
(57)
Myślenice  
(52)
Zambrów  
(50)
Nowy Targ  
(49)
Komorniki  
(49)
Chełmno  
(46)
Szczecinek  
(44)
Brwinów  
(43)
Bochnia  
(41)
Ełk  
(40)
Siemianowice Śląskie  
(39)
Krotoszyn  
(35)
Jadów  
(35)
Józefów  
(34)
Kluczbork  
(34)
Brzozów  
(33)
Poniatowa  
(33)
Stargard  
(32)
Myszków  
(31)
Morąg  
(31)
Gryfice  
(31)
Dynów  
(29)
Koło  
(29)
Limanowa  
(28)
Krasnystaw  
(27)
Gołańcz  
(27)
Jaworzyna Śląska  
(27)
Łuków  
(26)
Głubczyce  
(24)
Skwierzyna  
(24)
Żywiec  
(23)
Sierpc  
(23)
Łęczyca  
(23)
Kamionki  
(23)
Szumowo  
(22)
Opalenica  
(22)
Jawiszowice  
(21)
Wągrowiec  
(20)
Milejowice  
(20)
Tylmanowa  
(20)
Śrem  
(19)
Czaplinek  
(19)
Łękińsko  
(19)
Łosice  
(18)
Osięciny  
(18)
Ostrów Wielkopolski  
(18)
Jarosław  
(17)
Stara Błotnica  
(17)
Mazowszany  
(17)
Mikołów  
(16)
Kurów  
(15)
Sanniki  
(15)
Dopiewiec  
(15)
Jordanów Śląski  
(15)
Brzostek  
(14)
Łochowo  
(14)
Annopol  
(14)
Mszana Dolna  
(14)
Chodzież  
(14)
Dębe Wielkie  
(14)
Krapkowice  
(14)
Płońsk  
(13)
Kobierzyce  
(13)
Gozdnica  
(13)
Zawada  
(13)
Krzemieniewo  
(13)
Nowe Miasto nad Pilicą  
(13)
Międzyborów  
(13)
Grabówka  
(12)
Wołów  
(12)
Łapczyca  
(12)
Dziaduszyce  
(12)
Przywidz  
(11)
Ząbkowice Śląskie  
(11)
Łeba  
(11)
Michałowo  
(10)
Stobno Siódme  
(10)