O przedmiocie

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów
Część 1

WSiP

Technologia Gastronomiczna
Kwalifikacja T.6.2

°Technik żywienia i usług gastronomicznych
°Kucharz

Podręcznik jak nowy. Praktycznie wcale nie używany.

Stan Bardzo dobry
ISBN 9788302135880
Przedmiot Przedmioty zawodowe
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: dc98e8c9-20d5-4cca-b5cb-a130e8e77404

Przedmioty zawodowe

Warszawa  
(3282)
Lublin  
(422)
Kielce  
(305)
Gliwice  
(229)
Sosnowiec  
(195)
Opole  
(123)
Elbląg  
(111)
Jelenia Góra  
(97)
Legionowo  
(96)
Przemyśl  
(93)
Zgierz  
(84)
Jabłonna  
(83)
Piaseczno  
(80)
Grodzisk Mazowiecki  
(76)
Skierniewice  
(72)
Mysłowice  
(70)
Czempiń  
(69)
Zamość  
(64)
Będzin  
(64)
Puławy  
(63)
Kostrzyn nad Odrą  
(53)
Myślenice  
(52)
Zambrów  
(50)
Nowy Targ  
(49)
Komorniki  
(49)
Chełmno  
(49)
Szczecinek  
(46)
Siemianowice Śląskie  
(43)
Brwinów  
(43)
Bochnia  
(42)
Koło  
(42)
Morąg  
(41)
Stargard  
(41)
Ełk  
(40)
Brzozów  
(39)
Jadów  
(35)
Krotoszyn  
(34)
Kluczbork  
(34)
Poniatowa  
(33)
Józefów  
(31)
Łęczyca  
(30)
Myszków  
(29)
Dynów  
(29)
Limanowa  
(29)
Żywiec  
(29)
Gołańcz  
(27)
Krasnystaw  
(27)
Gryfice  
(26)
Brody  
(25)
Skwierzyna  
(24)
Jarosław  
(24)
Klęczany  
(23)
Plewiska  
(23)
Ostrów Wielkopolski  
(23)
Głubczyce  
(23)
Kamionki  
(23)
Szumowo  
(22)
Łuków  
(22)
Sierpc  
(22)
Opalenica  
(22)
Jawiszowice  
(21)
Wągrowiec  
(20)
Milejowice  
(20)
Łękińsko  
(19)
Osięciny  
(18)
Tylmanowa  
(18)
Śrem  
(18)
Stara Błotnica  
(17)
Mazowszany  
(17)
Maków Podhalański  
(16)
Mikołów  
(16)
Czaplinek  
(16)
Sanniki  
(15)
Chodzież  
(15)
Jordanów Śląski  
(15)
Kurów  
(15)
Brzostek  
(14)
Mszana Dolna  
(14)
Łochowo  
(14)
Dębe Wielkie  
(14)
Koryciany  
(14)
Krapkowice  
(14)
Kobierzyce  
(13)
Krzemieniewo  
(13)
Płońsk  
(13)
Łosice  
(13)
Międzyborów  
(13)
Zawada  
(13)
Gozdnica  
(13)
Grabówka  
(12)
Łapczyca  
(12)
Biała Piska  
(12)
Niemodlin  
(12)
Szydłów  
(12)
Dziaduszyce  
(12)
Wołów  
(12)