O przedmiocie

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów
Część 1

WSiP

Technologia Gastronomiczna
Kwalifikacja T.6.2

°Technik żywienia i usług gastronomicznych
°Kucharz

Podręcznik jak nowy. Praktycznie wcale nie używany.

Stan Bardzo dobry
ISBN 9788302135880
Przedmiot Przedmioty zawodowe
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: dc98e8c9-20d5-4cca-b5cb-a130e8e77404

Przedmioty zawodowe

Warszawa  
(3440)
Lublin  
(433)
Kielce  
(319)
Gliwice  
(242)
Sosnowiec  
(201)
Opole  
(123)
Elbląg  
(112)
Legionowo  
(110)
Jelenia Góra  
(105)
Jabłonna  
(101)
Przemyśl  
(91)
Grodzisk Mazowiecki  
(89)
Mysłowice  
(82)
Zgierz  
(81)
Będzin  
(79)
Ostrów Mazowiecka  
(76)
Czempiń  
(71)
Skierniewice  
(70)
Zamość  
(69)
Siemianowice Śląskie  
(63)
Puławy  
(61)
Kostrzyn nad Odrą  
(51)
Zambrów  
(50)
Nowy Targ  
(48)
Komorniki  
(48)
Szczecinek  
(47)
Myślenice  
(47)
Chełmno  
(47)
Brwinów  
(42)
Stargard  
(41)
Bochnia  
(41)
Koło  
(41)
Poniatowa  
(41)
Ełk  
(41)
Myszków  
(38)
Brzozów  
(37)
Morąg  
(36)
Jadów  
(35)
Kluczbork  
(34)
Krotoszyn  
(34)
Józefów  
(31)
Łęczyca  
(30)
Słupca  
(29)
Dynów  
(29)
Opalenica  
(29)
Gryfice  
(27)
Gołańcz  
(27)
Krasnystaw  
(27)
Siemiatycze  
(25)
Skwierzyna  
(24)
Żywiec  
(24)
Plewiska  
(23)
Kamionki  
(23)
Ostrów Wielkopolski  
(22)
Łuków  
(22)
Sierpc  
(22)
Jawiszowice  
(21)
Głubczyce  
(21)
Klęczany  
(21)
Świętajno  
(21)
Jarosław  
(21)
Milejowice  
(20)
Poddębice  
(19)
Wągrowiec  
(19)
Łękińsko  
(19)
Brody  
(19)
Żydowo  
(19)
Wojnicz  
(19)
Osięciny  
(18)
Błażowa  
(18)
Tylmanowa  
(18)
Gizałki  
(18)
Stara Błotnica  
(17)
Mazowszany  
(17)
Mikołów  
(17)
Chodzież  
(17)
Baryczka  
(16)
Żarnowiec  
(16)
Koryciany  
(16)
Maków Podhalański  
(16)
Mogilany  
(16)
Czaplinek  
(16)
Sidra  
(16)
Kurów  
(15)
Ząbkowice Śląskie  
(15)
Łochowo  
(15)
Łosice  
(15)
Sanniki  
(15)
Mszana Dolna  
(15)
Jordanów Śląski  
(15)
Krapkowice  
(14)
Brzostek  
(14)
Rydułtowy  
(14)
Łęczna  
(14)
Dębe Wielkie  
(14)
Zawada  
(13)