O przedmiocie

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów
Technologia Gastronomiczna
Część 2
Kwalifikacja T. 6.2
°Technik żywienia i usług gastronomicznych
°Kucharz
WSiP

Podręcznik wygląda jak nowy. Praktycznie wcale nie używany.

Stan Bardzo dobry
ISBN 9788302135897
Przedmiot Przedmioty zawodowe
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: 73c5ccc9-6c50-4fe4-b74c-4f16494dde02

Przedmioty zawodowe

Warszawa  
(3440)
Lublin  
(437)
Kielce  
(318)
Gliwice  
(248)
Sosnowiec  
(201)
Opole  
(123)
Elbląg  
(112)
Legionowo  
(110)
Jelenia Góra  
(104)
Jabłonna  
(101)
Przemyśl  
(91)
Grodzisk Mazowiecki  
(89)
Mysłowice  
(82)
Zgierz  
(81)
Będzin  
(79)
Ostrów Mazowiecka  
(76)
Czempiń  
(71)
Skierniewice  
(70)
Zamość  
(69)
Siemianowice Śląskie  
(64)
Puławy  
(61)
Kostrzyn nad Odrą  
(51)
Zambrów  
(50)
Komorniki  
(48)
Nowy Targ  
(48)
Chełmno  
(47)
Szczecinek  
(47)
Myślenice  
(47)
Brwinów  
(42)
Koło  
(41)
Stargard  
(41)
Poniatowa  
(41)
Bochnia  
(41)
Ełk  
(41)
Myszków  
(38)
Brzozów  
(37)
Morąg  
(36)
Jadów  
(35)
Kluczbork  
(34)
Krotoszyn  
(34)
Józefów  
(31)
Łęczyca  
(30)
Słupca  
(29)
Dynów  
(29)
Opalenica  
(29)
Gołańcz  
(27)
Krasnystaw  
(27)
Gryfice  
(26)
Siemiatycze  
(25)
Skwierzyna  
(24)
Żywiec  
(24)
Sierpc  
(24)
Plewiska  
(23)
Kamionki  
(23)
Ostrów Wielkopolski  
(22)
Łuków  
(22)
Jawiszowice  
(21)
Głubczyce  
(21)
Świętajno  
(21)
Klęczany  
(21)
Jarosław  
(21)
Milejowice  
(20)
Poddębice  
(19)
Wągrowiec  
(19)
Łękińsko  
(19)
Brody  
(19)
Wojnicz  
(19)
Osięciny  
(18)
Żydowo  
(18)
Tylmanowa  
(18)
Błażowa  
(18)
Gizałki  
(18)
Stara Błotnica  
(17)
Mikołów  
(17)
Mazowszany  
(17)
Chodzież  
(17)
Baryczka  
(16)
Żarnowiec  
(16)
Koryciany  
(16)
Maków Podhalański  
(16)
Sidra  
(16)
Mogilany  
(16)
Czaplinek  
(16)
Ząbkowice Śląskie  
(15)
Kurów  
(15)
Łochowo  
(15)
Łosice  
(15)
Mszana Dolna  
(15)
Sanniki  
(15)
Jordanów Śląski  
(15)
Brzostek  
(14)
Krapkowice  
(14)
Rydułtowy  
(14)
Łęczna  
(14)
Dębe Wielkie  
(14)
Zawada  
(13)