ZINZINO BALANCEOIL+ 300ml
Odkryj moc synergii naturalnych składników w jednym produkcie - Zinzino BalanceOil+! Doskonale zrównoważony suplement diety, który bezpiecznie dostosowuje i utrzymuje prawidłowy poziom kwasów tłuszczowych EPA + DHA oraz omega-6:3 w Twoim organizmie. Dzięki unikalnej formule, BalanceOil+ wpływa na optymalną pracę mózgu, prawidłową pracę serca i wzmacnia układ odpornościowy.
Dlaczego warto wybrać Zinzino BalanceOil+?
✅ Wspomaga prawidłowe funkcjonowanie mózgu, dzięki zawartości 700 mg kwasu dokozaheksaenowego w codziennej dawce.
✅ Przyczynia się do prawidłowego funkcjonowania serca, zawierając 1300 mg kwasu eikozapentaenowego i 700 mg kwasu dokozaheksaenowego w każdej dawce.
✅ Wzmacnia układ odpornościowy, dzięki codziennej dawce 20 µg witaminy D3.
✅ Pomaga utrzymać optymalny poziom kwasów omega-3 DHA i EPA.
✅ Reguluje poziom kwasów Omega-6:3 w organizmie.
✅ Chroni lipidy krwi przed stresem oksydacyjnym, utrzymując poziom polifenoli.
✅ Dbają o zdrowie oczu i wspierają ich prawidłowe funkcjonowanie.
✅ Pomaga utrzymać prawidłową budowę kości, funkcjonowanie mięśni, budowę zębów oraz podział komórek.
✅ Reguluje zawartość trójglicerydów we krwi oraz ciśnienie krwi, a także utrzymuje ilość wapnia na prawidłowym poziomie.
Zadbaj o swoje zdrowie na co dzień z Zinzino BalanceOil+. Zamów teraz i doświadcz korzyści płynących z naturalnej równowagi!
Możliwości wyboru smaków :
BALANCEOIL+ SMAK GREJFRUTOWO-LIMONKOWO-CYTRYNOWY
BALANCEOIL+ SMAK CYTRYNOWY
BALANCEOIL+ SMAK TUTTI PRUTTI
BALANCEOIL + SMAK POMARANCZOWO -CYTR
RYNOWO - miętowy
SYNERGIA OLEJU Z RYB I OLIWY Z OLIWEK
Naukowcy opracowali BalanceOil+ tak, by łączył kwasy Omega-3 z odpowiednią zawartością oliwy z oliwek, która dostarcza kwasów Omega-9 oraz antyoksydantów w bardzo dużych ilościach. To synergiczne połączenie sprawia, że można w bezpieczny sposób dostosować i utrzymać kwasy Omega-3 w Twoim ciele na takim poziomie, aby uzyskać balans Omega-6:3 wynoszący mniej niż 3:1.
DOWÓD NA OSIĄGNIĘCIE RÓWNOWAGI W 120 DNI
Certyfikowane laboratoria odpowiedzialne są za analizowanie testów suchej kropli krwi na zawartość jedenastu kwasów tłuszczowych, co czyni bazę danych Zinzino największą tego typu na świecie. Przeciętny stosunek kwasów Omega-6:3 u ludzi, którzy nie przyjmują żadnych suplementów diety zawierających kwasy Omega-3 wynosi 12:1 dla Europy Północnej, 15:1 dla Europy oraz 25:1 dla Stanów Zjednoczonych. Po przyjmowaniu BalanceOil+ przez 120 dni średni stosunek dla większości ludzi wynosi mniej niż 3:1.
FUNKCJONOWANIE MÓZGU
EPA i DHA mają potwierdzone działanie zdrowotne dla utrzymania prawidłowego funkcjonowania mózgu.
FUNKCJONOWANIE SERCA
EPA i DHA mają potwierdzone działanie zdrowotne dla zachowania zdrowego serca. Przyczyniają się do prawidłowego funkcjonowania serca.
UKŁAD ODPORNOŚCIOWY
BalanceOil+ zawiera witaminę D3, niezwykle istotną dla układu odpornościowego, gdyż wspomaga jego prawidłowe funkcjonowanie.
TYLKO NATURALNE SKŁADNIKI
Naturalny triglicerydowy olej rybny
Tłoczona na zimno oliwa z oliwek najwyższej
jakości z pierwszego tłoczenia
Witamina D3 naturalnego pochodzenia
Certyfikowane naturalne smaki
OCHRONA ZAPEWNIANA PRZEZ POLIFENOLE
Chroń swoje komórki przed utlenianiem (oksydacją). Polifenole z oliwy z oliwek wspomagają ochronę lipidów krwi przed uszkodzeniami oksydacyjnymi.
ULTRACZYSTOŚĆ
Produkt molekularnie testowany pod kątem toksyn w celu zapewnienia świeżości, bezpieczeństwa i czystości, którym można zaufać.
ŻYWNOŚĆ NASTĘPNEJ GENERACJI
Synergiczna formuła, która wspomaga prawidłowe funkcjonowanie serca, mózgu oraz układu odpornościowego.
ODŻYWIANIE POPARTE WYNIKAMI TESTÓW
Sprawdź swoje indywidualne wyniki testów „przed” i „po” rozpoczęciu przyjmowania BalanceOil+
Składniki:
NATURALNE
Suplement diety BalanceOil produkowany jest wyłącznie ze składników naturalnego pochodzenia.
BEZ GMO
Produkty nie zawierają składników modyfikowanych genetycznie (bez GMO).
OLEJE RYBNE
Oleje rybne wykorzystane w produktach BalanceOil mają bardzo ściśle określone wymogi dla kwasów eikozapentaenowego i dokozaheksaenowego, które w ciągu 120 dni skutecznie optymalizują stosunek kwasów tłuszczowych Omega-6:3 w ludzkim ciele. Oleje rybne, których używamy, wytwarzane są głównie z krótko żyjących niewielkich ryb pelagicznych, takich jak sardynki i sardele.
Kwasy omega-3 z oleju rybnego uzyskiwane są z całych, nieprzetworzonych ryb. Olej przechodzi proces rafinowania w celu usunięcia zanieczyszczeń środowiskowych (jeśli takowe występują) i uzyskuje certyfikat potwierdzający brak obecności metali ciężkich oraz innych toksyn. Przede wszystkim LYSI, producent BalanceOil, spełnia wszelkie wymogi prawne dla produkcji oraz stosuje DPP (Dobre praktyki produkcyjne) dla produktów żywnościowych i farmaceutycznych.
OLIWA Z OLIWEK Z PIERWSZEGO TŁOCZENIA
Suplement diety z Hiszpańskich oliwek odmiany Picual wybierane są ponieważ mają wysoką zawartość kwasów Omega-9 oraz antyoksydantów. Z niedojrzałych jeszcze oliwek w trakcie procesu produkcyjnego usuwa się pestki i na zimno tłoczy same owoce, co w rezultacie daje oliwę extra virgin, bogatą w kwasy Omega-9 (kwas oleinowy) i antyoksydanty zwane polifenolami (powyżej 750 mg/kg5), które mają pozytywny wpływ na organizm.15 Polifenole chronią BalanceOil przed upływem czasu, lecz, co ważniejsze, zapewniają ochronę również Twoim komórkom.
Witamina D3
BalanceOil zawiera kwasy omega-3 witaminę D3 (cholekalcyferol). Używamy naturalnej witaminy D3 (cholekalcyferol) uzyskiwanej z lanoliny. Lanolina jest naturalnie występującym tłuszczem otrzymywanym w rezultacie z wełny owczej. Witamina D3 jest uzyskiwana poprzez rozpuszczenie prekursora witaminy D3 z lanoliny. Jest on następnie chemicznie zmieniany i aktywowany przez wystawienie na promieniowanie ultrafioletowe (UV). Bez wątpienia ten proces chemiczny porównywalny jest do procesu, który zachodzi w ludzkiej skórze podczas produkcji witaminy D3.
NATURALNE TOKOFEROLE
Mieszanka tokoferoli to z pewnością powszechnie stosowany w suplementach diety antyoksydant. Dlatego wykorzystywane przy produkcji naturalne tokoferole uzyskiwane są z pewnością z wolnych od GMO, wysoko rafinowanych destylatów oleju sojowego, które przechodzą dalszy proces rafinacji i tym samym nie zawierają żadnych białek sojowych. Przede wszystkim oznacza to, że pozbawione są alergenów. Typowy skład jest następujący: alfa-, beta-, gamma- i delta-tokoferole.
SUGEROWANE DAWKOWANIE:
0,15 ml na kilogram masy ciała. Dlatego porcję należy dostosować w oparciu o masę ciała. Dorośli o masie ciała wynoszącej 50 kg: 7,5 ml dziennie. Dorośli o masie ciała wynoszącej 80 kg: 12 ml dziennie. Nie przekraczać zalecanej dawki dziennej. Suplement diety przede wszystkim nie może zastąpić zrównoważonej i zróżnicowanej diety.
SKŁADNIKI:
Olej rybny (z sardeli, makreli, sardynki), tłoczona na zimno oliwa z oliwek, mieszanka tokoferoli (antyoksydantów), naturalne substancje smakowe, witamina D3 (cholekalcyferol).