O przedmiocie

Wieprzowina Teriyaki z Sezamem🐖

Naszą wieprzowinę najpierw marynujemy w Teriyaki, zanim po suszeniu gotowe Jerky pokrywamy sezamem i ponownie smarujemy sosem Teriyaki, co pozwala uzyskać tak nasycony smak

Podczas przygotowania tego smaku dodajemy około 150g cukru i miodu na 3 kg surowca (1 kg gotowego produktu).

Więcej info znajdziecie na insta lub facebooku: @meatprojectwro

  • Stan: Nowy
  • Stan: Nowy
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: ae821cac-cbbf-466e-b739-4092d6e080e0

Pozostałe

Plewno  
(10)
Warszawa  
(5)
Leopoldów  
(4)
Świecie  
(2)
Wałków  
(1)
Grabówka  
(1)
Solec  
(1)
Wola Stróska  
(1)
Poddębice  
(1)
Białystok  
(1)
Olsztyn  
(1)
Wola Mrokowska  
(1)
Bęczków  
(1)
Sulechów  
(1)
Wrocław  
(1)
Wola Batorska  
(1)
Skąpe  
(1)
Poznań  
(1)
Kadzidło  
(1)
Radom  
(1)
Pożdżenice  
(1)
Ryki  
(1)
Olszówka  
(1)
Morąg  
(1)
Gdańsk  
(1)