- Stan: Bardzo dobry
- Przedmiot: Przedmioty zawodowe
- ISBN: 9788302147371
- Klasa: 1
- Rodzaj: tradycyjny podręcznik
- Waga produktu z opakowaniem jednostkowym: 0.430 kg
- Okładka: miękka
- Nośnik: książka papierowa
- Rok wydania: 2015
- Tytuł: Technika w produkcji cukierniczej
- Autor: Katarzyna Kocierz
- Wydawnictwo: WSIP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
- Liczba stron: 288
- Numer wydania: 1
- Szerokość produktu: 17.00 cm
- Wysokość produktu: 24.20 cm
- Stan: Bardzo dobry
- Przedmiot: Przedmioty zawodowe
- ISBN: 9788302147371
- Klasa: 1
- Rodzaj: tradycyjny podręcznik
- Waga produktu z opakowaniem jednostkowym: 0.430 kg
- Okładka: miękka
- Nośnik: książka papierowa
- Rok wydania: 2015
- Tytuł: Technika w produkcji cukierniczej
- Autor: Katarzyna Kocierz
- Wydawnictwo: WSIP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
- Liczba stron: 288
- Numer wydania: 1
- Szerokość produktu: 17.00 cm
- Wysokość produktu: 24.20 cm
- Język publikacji: polski