Promowane Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Część 1 Przedmiot: Przedmioty zawodowe Kup teraz 59 zł Często sprzedaje Sprzedający: osoba prywatna Marki
Usługi gastronomiczne.Technik żywienia i usług gastronomicznych. T.15.3 Przedmiot: Przedmioty zawodowe Klasa: 2 Rodzaj: tradycyjny podręcznik Okładka: miękka -33% 30,00 zł Kup teraz 20 zł STAN: NOWY Często sprzedaje Sprzedający: osoba prywatna Marki, Pustelnik
Podstawy gastronomii i technologii żywności Część 1 Podręcznik Anna Kmiołek Przedmiot: Przedmioty zawodowe ISBN: 9788302167812 Klasa: wieloletnie Rodzaj: tradycyjny podręcznik Kup teraz 49 zł Często sprzedaje Sprzedający: osoba prywatna Marki
Podstawy gastronomii i technologii żywności Część 2 Anna Kmiołek-Gizara Przedmiot: Przedmioty zawodowe Kup teraz 49 zł Często sprzedaje Sprzedający: osoba prywatna Marki
Podstawy gastronomii i technologii żyw. cz. I i II Przedmiot: Przedmioty zawodowe 95,00 zł Kup teraz 89 zł Często sprzedaje Sprzedający: osoba prywatna Marki
Książki z kursów fryzjerskich Przedmiot: Przedmioty zawodowe Kup teraz 2 zł Sprzedający: osoba prywatna Marki, Pustelnik