O przedmiocie

Typowa Polska wędlina .Przepis na wykonanie mające bardzo długą tradycję. Typowa wędlina jeszcze w czasach przedwojennych stanowiąca towar eksportowy z Polski. . Wykonana ze schabu bez kości ale z tłuszczem bez skóry, co stanowi doskonałą kompozycję smakową. Marynowane w typowej w zalewie solankowej NIE zawiera żadnych dodatków konserwujących i smakowych. Wędzony aż do uzyskania przydatności do spożycia . Przechowywanie długie ale w chłodnym miejscu. Wydajność po obróbce termicznej około 80% Receptura przekazywana ustnie praktycznie z pokolenia na pokolenie.

W przypadku jakich kolwiek informacji , pytań , uwag chętnie porozmawiamy
15 845-33- 50
w każdy dzień roboczy do godz. 10.00

Cena dotyczy 1 kg.

NUMER WETERYNARYJNY ZAKŁADU PL 18187203 IW

Stan Bardzo dobry
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: ad6836fa-0508-415f-b34e-8d5857dbcc16

Boczek i bekon

Poddębice  
(4)
Poznań  
(3)
Wrocław  
(3)
Buczkowo  
(2)
Kielce  
(2)
Kraków  
(1)
Września  
(1)
Ryki  
(1)
Jaworzno  
(1)
Wyszecino  
(1)
Filipów  
(1)
Warszawa  
(1)
Łódź  
(1)
Ząbki  
(1)