O przedmiocie

Kurki w zalewie 720 g
Kurki pochodzące ze świeżych zbiorów. Nie mają goryczy charakterystycznej dla tych grzybów, dzięki temu nie muszą być długo gotowane żeby się jej pozbyć. Produkt idealny do bufetów śniadaniowych, zup, sosów, przekąsek, makaronów, jako dodatek do dań głównych. Po obróbce termicznej nie tracą jędrności, świetnie się prezentują na talerzu.

Składniki:

Kurki całe, woda, sól, przeciwutleniacz: witamina C, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.

Wartości odżywcze:

Wartość energetyczna (kJ)-21 kJ/87 kcal;
Tłuszcz (g)-0,7; w tym
kwasy tłuszczowe nasycone (g)-0,2;
Węglowodany (g)-0,7; w tym
cukry (g)-0,11;
Błonnik spożywczy (g)-3,3;
Białka (g)-1,3;
Sól (g)-0,421

Sposób przygotowania i przechowywania:

Zgodnie z datą podaną na wieczku/spodzie puszki przechowywać w suchym pomieszczeniu w temperaturze pokojowej.

Dane producenta/dystrybutora:

Bonduelle Polska S.A., ul. Puławska 303, 02-785 Warszawa

Stan Nowy
Marka Bonduelle
Nazwa handlowa Bonduelle Kurki w Zalewie 720 g
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: 9dabbf32-0adc-4e81-8a1a-9b6e929b56fe

Warzywa marynowane

Mościce  
(9)
Warszawa  
(9)
Żywiec  
(7)
Skórzewo  
(6)
Rybnik  
(5)
Stare Miasto  
(4)
Mrozy  
(3)
Gorlice  
(2)
Słomniki  
(2)
Gdynia  
(2)
Golesze-Parcela  
(1)
Międzyrzecz  
(1)
Wiśniowa  
(1)
Barycz  
(1)
Pławna  
(1)
Dąbrowa Tarnowska  
(1)
Białystok  
(1)
Siekierki Wielkie  
(1)
Oława  
(1)
Rymanów  
(1)
Legionowo  
(1)
Nieżychowice  
(1)
Zielona Góra  
(1)
Strzelin  
(1)
Poznań  
(1)
Łochów  
(1)
Haczów  
(1)
Łabowa  
(1)
Siedlce  
(1)
Radom  
(1)
Szczecinek  
(1)
Nowa Sarzyna  
(1)
Orkowo  
(1)
Barlinek  
(1)
Piła  
(1)
Stary Sącz  
(1)
Radzięcin  
(1)
Smolec  
(1)
Chwalibożyce  
(1)
Czechówka  
(1)
Bolewice  
(1)
Kraków  
(1)
Chełmiec  
(1)
Krasnystaw  
(1)
Łukowica  
(1)
Rdzów  
(1)
Stary Uścimów  
(1)
Police  
(1)