O przedmiocie

Powstała w wyniku naturalnej fermentacji
ekologicznej białej kapusty.
Zawiera naturalną witaminę C wytworzoną
przez żywe kultury bakterii kwasu mlekowego,
pochodzące z ekologicznego środowiska.
Naturalne źródło witaminy C i błonnika pokarmowego.
Witamina C pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu odpornościowego.
Pasteryzowana

Polecana w diecie ketogenicznej.
Odpowiednia dla wegan.
Produkt polskiego rolnictwa ekologicznego.

Składniki: ekologiczna kapusta biała 99%,
naturalna sól kamienna kłodawska.

Najlepiej spożyć przed końcem: data i numer partii
podane na słoju nad etykietą lub na wieczku.
Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu.
Po otwarciu przechowywać w lodówce
w szczelnie zamkniętym oryginalnym opakowaniu
i spożyć w ciągu 48 godzin.

Stan Nowy
Rodzaj warzyw marynowanych kapusta
Marka Kowalewski
Waga 540 g
Cechy dodatkowe wegańskie, wegetariańskie
Produkt nie zawiera glutenu
Waga produktu z opakowaniem jednostkowym 0.8 kg
Pojemność 540 ml
Stan opakowania oryginalne
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: 58bc2ced-d807-4c70-a96b-18d463ae042d

Warzywa marynowane

Warszawa  
(9)
Mościce  
(9)
Skórzewo  
(6)
Stare Miasto  
(5)
Rybnik  
(5)
Mrozy  
(3)
Słomniki  
(2)
Gdynia  
(2)
Gorlice  
(2)
Golesze-Parcela  
(1)
Międzyrzecz  
(1)
Wiśniowa  
(1)
Barycz  
(1)
Bielsko-Biała  
(1)
Pławna  
(1)
Dąbrowa Tarnowska  
(1)
Białystok  
(1)
Siekierki Wielkie  
(1)
Oława  
(1)
Rymanów  
(1)
Legionowo  
(1)
Nieżychowice  
(1)
Zielona Góra  
(1)
Strzelin  
(1)
Poznań  
(1)
Łochów  
(1)
Haczów  
(1)
Łabowa  
(1)
Siedlce  
(1)
Radom  
(1)
Nowa Sarzyna  
(1)
Orkowo  
(1)
Barlinek  
(1)
Piła  
(1)
Stary Sącz  
(1)
Radzięcin  
(1)
Chwalibożyce  
(1)
Smolec  
(1)
Czerwieńsk  
(1)
Czechówka  
(1)
Bolewice  
(1)
Kraków  
(1)
Chełmiec  
(1)
Krasnystaw  
(1)
Łukowica  
(1)
Rdzów  
(1)
Stary Uścimów  
(1)