O przedmiocie

Produkt w osłonce w jelito baranie. Wędzonym w naturalnej wędzarni opalanej drewnem liściastym. Następnie parzone 15 minut w wodzie o temperaturze 80C Wyprodukowane z mięsa wieprzowego, zasolonego solą konserwową, w celu zachowania właściwego koloru wyrobu gotowego 50% mięsa chudego klasy II i 50% mięsa wieprzowego tłustego klasy II. Następnie rozdrobnione poprzez mielenie na maszynie i dalej poddane obróbce nam miałką konsystencje , na maszynie zwanej kuter. Nie posiada dodatków typu skrobia. Można spożywać z jelitem, ponieważ są to oryginalne naturalne jelita baranie.

SKŁAD mięso wieprzowe zasolone z solą konserwową, drobne chude klasa II mięso wieprzowe tłuste klasa II ze strony konserwową, pieprz biały przyprawy ziołowe ( bez ziół niewskazanych alergikom)

Do wysyłki parówki pakujemy próżniowo, bez osłonki gazowej, że względu na walory smakowe.

W przypadku jakich kolwiek informacji , pytań , uwag chętnie porozmawiamy
15 845-33- 50
w każdy dzień roboczy do godz. 10.00

Cena za 1kg

NUMER WETERYNARYJNY ZAKŁADU PL 18187203 IW

Stan Bardzo dobry
Rodzaj parówki
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: 45e12378-dc46-4c86-bcd8-068fb4d0798f

Kiełbasy i parówki

Nysa  
(13)
Inowrocław  
(6)
Choczewo  
(6)
Buczkowo  
(4)
Ząbki  
(2)
Piątek  
(2)
Małkinia Górna  
(2)
Racibórz  
(1)
Lwówek Śląski  
(1)
Oława  
(1)
Olsztyn  
(1)
Lasocice  
(1)
Zator  
(1)
Bieliny  
(1)
Rumia  
(1)
Przyjaźnia  
(1)
Szczytno  
(1)
Żędowice  
(1)
Rogoźnica  
(1)
Kowal  
(1)
Sandomierz  
(1)
Kobylec  
(1)
Kosewo  
(1)
Twardogóra  
(1)
Jamielnik-Kolonia  
(1)
Olecko  
(1)
Łasin  
(1)
Goleniów  
(1)
Groń  
(1)
Wisła  
(1)
Łódź  
(1)
Lipce Reymontowskie  
(1)