O przedmiocie

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów
Technologia Gastronomiczna
Część 2
Kwalifikacja T. 6.2
°Technik żywienia i usług gastronomicznych
°Kucharz
WSiP

Podręcznik wygląda jak nowy. Praktycznie wcale nie używany.

Stan Bardzo dobry
ISBN 9788302135897
Przedmiot Przedmioty zawodowe
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: 73c5ccc9-6c50-4fe4-b74c-4f16494dde02

Przedmioty zawodowe

Warszawa  
(3030)
Lublin  
(388)
Kielce  
(254)
Gliwice  
(198)
Sosnowiec  
(155)
Opole  
(129)
Elbląg  
(113)
Jelenia Góra  
(93)
Legionowo  
(87)
Mysłowice  
(81)
Grodzisk Mazowiecki  
(75)
Czempiń  
(67)
Będzin  
(65)
Jabłonna  
(63)
Zamość  
(61)
Nowy Targ  
(51)
Szczecinek  
(51)
Zambrów  
(50)
Myślenice  
(50)
Komorniki  
(49)
Chełmno  
(46)
Skierniewice  
(44)
Bochnia  
(41)
Ełk  
(39)
Kluczbork  
(37)
Jadów  
(35)
Brwinów  
(35)
Krotoszyn  
(35)
Stargard  
(34)
Brzozów  
(33)
Siemianowice Śląskie  
(31)
Morąg  
(31)
Dynów  
(31)
Krasnystaw  
(27)
Gołańcz  
(27)
Łuków  
(26)
Skwierzyna  
(24)
Głubczyce  
(24)
Sierpc  
(23)
Kamionki  
(23)
Opalenica  
(22)
Szumowo  
(22)
Wągrowiec  
(21)
Milejowice  
(20)
Czaplinek  
(19)
Żywiec  
(19)
Łosice  
(19)
Łękińsko  
(18)
Ostrów Wielkopolski  
(18)
Mazowszany  
(17)
Stara Błotnica  
(17)
Jordanów Śląski  
(15)
Sanniki  
(15)
Nowe Miasto nad Pilicą  
(15)
Dopiewiec  
(15)
Jarosław  
(15)
Brzostek  
(14)
Zakliczyn  
(14)
Krapkowice  
(14)
Zawada  
(13)
Kobierzyce  
(13)
Krzemieniewo  
(13)
Międzyborów  
(13)
Płońsk  
(13)
Mszana Dolna  
(13)
Łochowo  
(13)
Grabówka  
(12)
Dziaduszyce  
(12)
Łeba  
(11)
Ząbkowice Śląskie  
(11)
Mirzec  
(11)
Przywidz  
(11)
Stobno Siódme  
(10)
Grzechynia  
(10)
Mokobody  
(10)
Łuszczanów  
(10)
Zgorzała  
(10)
Kłodzko  
(10)
Biały Kościół  
(10)
Hanulin  
(9)
Siemiatycze  
(9)
Dębe  
(9)
Wojnicz  
(9)
Nowa Wieś  
(9)
Borówiec  
(9)
Chruszczewo  
(9)
Wąbrzeźno  
(9)
Dobczyce  
(9)
Małoszyce  
(9)
Żarnowiec  
(9)
Kuźnia Raciborska  
(9)
Dąbrówka  
(9)
Węgliniec  
(9)
Szalowa  
(9)
Krzywica  
(9)
Maćkowice  
(9)