O przedmiocie

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów
Technologia Gastronomiczna
Część 2
Kwalifikacja T. 6.2
°Technik żywienia i usług gastronomicznych
°Kucharz
WSiP

Podręcznik wygląda jak nowy. Praktycznie wcale nie używany.

Stan Bardzo dobry
ISBN 9788302135897
Przedmiot Przedmioty zawodowe
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: 73c5ccc9-6c50-4fe4-b74c-4f16494dde02

Przedmioty zawodowe

Warszawa  
(3003)
Lublin  
(384)
Kielce  
(254)
Gliwice  
(190)
Sosnowiec  
(147)
Opole  
(129)
Elbląg  
(113)
Jelenia Góra  
(93)
Legionowo  
(86)
Zgierz  
(83)
Mysłowice  
(81)
Grodzisk Mazowiecki  
(75)
Piaseczno  
(71)
Czempiń  
(67)
Będzin  
(65)
Jabłonna  
(63)
Zamość  
(59)
Szczecinek  
(52)
Myślenice  
(50)
Zambrów  
(50)
Komorniki  
(49)
Skierniewice  
(43)
Bochnia  
(41)
Chełmno  
(41)
Ełk  
(39)
Brwinów  
(38)
Kluczbork  
(37)
Jadów  
(35)
Krotoszyn  
(35)
Stargard  
(34)
Brzozów  
(33)
Morąg  
(31)
Dynów  
(31)
Siemianowice Śląskie  
(31)
Limanowa  
(28)
Gołańcz  
(27)
Krasnystaw  
(27)
Łuków  
(26)
Głubczyce  
(24)
Skwierzyna  
(24)
Kamionki  
(23)
Opalenica  
(22)
Szumowo  
(22)
Wągrowiec  
(21)
Milejowice  
(20)
Żywiec  
(19)
Czaplinek  
(19)
Łękińsko  
(18)
Mazowszany  
(17)
Stara Błotnica  
(17)
Dopiewiec  
(15)
Jordanów Śląski  
(15)
Sanniki  
(15)
Nowe Miasto nad Pilicą  
(15)
Krapkowice  
(14)
Zakliczyn  
(14)
Brzostek  
(14)
Zawada  
(13)
Płońsk  
(13)
Międzyborów  
(13)
Krzemieniewo  
(13)
Łochowo  
(13)
Kobierzyce  
(13)
Mszana Dolna  
(13)
Grabówka  
(12)
Dziaduszyce  
(12)
Przywidz  
(11)
Ząbkowice Śląskie  
(11)
Łeba  
(11)
Mirzec  
(11)
Zgorzała  
(10)
Stobno Siódme  
(10)
Mokobody  
(10)
Kłodzko  
(10)
Biały Kościół  
(10)
Łuszczanów  
(10)
Grzechynia  
(10)
Węgliniec  
(9)
Maćkowice  
(9)
Hanulin  
(9)
Siemiatycze  
(9)
Góra  
(9)
Kurów  
(9)
Nowa Wieś  
(9)
Chruszczewo  
(9)
Wąbrzeźno  
(9)
Borówiec  
(9)
Małoszyce  
(9)
Wojnicz  
(9)
Dąbrówka  
(9)
Kuźnia Raciborska  
(9)
Dębe  
(9)
Krzywica  
(9)
Żarnowiec  
(9)
Dobczyce  
(9)
Poddębice  
(8)