O przedmiocie

WIDELEC DO TRANŻEROWANIA CARVINGU KROJENIA I PORCJONOWANIA MIĘSA
Jego ostrza wykonane są z wysokiej jakości stali nierdzewnej, co gwarantuje trwałość i skuteczność podczas użytkowania. Długość zębów wynosząca około 14 cm zapewnia odpowiednią głębokość penetrowania mięsa bez uszkadzania struktury.

Dodatkowo, ergonomiczny uchwyt ułatwia obsługę, zapewniając komfort podczas pracy w kuchni. Ponadto, widelec jest łatwy w czyszczeniu i można go bezpiecznie myć w zmywarce do naczyń, co sprawia, że jest praktycznym i funkcjonalnym dodatkiem do każdej kuchni.

Tranżerowanie to inaczej porcjowanie, rozbieranie lub usuwanie kości. Polega na podziale tuszek drobiu oraz dużych kawałków mięsa, np. udźca wołowego na elementy kulinarne.

Opis produktu
• widelec do tranżerowania
• ostrza wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej
• wygodna obsługa
• można myć w zmywarce do naczyń
• długość zębów ok. 14 cm
• ergonomiczny uchwyt ułatwiający obsługę
Materiał
• stal szlachetna, tworzywo sztuczne
Wymiary
• uchwyt: ok. 14 cm (dł.)
• głowica funkcyjna: ok. 17cm (dł.)
• zęby: ok. 14 cm (dł.)

Stan Nowy
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: 27ceac6e-afdc-42c9-9ae4-b39fec43de48

Widelce ogniskowe i szaszłyki

Opole  
(10)
Warszawa  
(6)
Grodzisk  
(5)
Wola Rzeczycka  
(3)
Łaznowska Wola  
(2)
Zielona Góra  
(2)
Gorzów Wielkopolski  
(2)
Tychy  
(2)
Kielce  
(2)
Żelechów  
(1)
Sokołów Podlaski  
(1)
Zalasewo  
(1)
Słupsk  
(1)
Jarocin  
(1)
Złotniki Kujawskie  
(1)
Bydgoszcz  
(1)
Wieliczka  
(1)
Przyczyna Dolna  
(1)
Olsztyn  
(1)
Lipowa  
(1)
Kozłów  
(1)
Lesko  
(1)
Wola Batorska  
(1)
Koziegłowy  
(1)
Łęka  
(1)
Czaniec  
(1)
Siedlce  
(1)
Bielsk Podlaski  
(1)
Strzebowiska  
(1)
Cieciorka  
(1)
Międzyzdroje  
(1)
Bolęcin  
(1)
Pruszków  
(1)
Świerklany  
(1)
Limanowa  
(1)
Michałowice  
(1)
Imielin  
(1)
Gdynia  
(1)
Dębica  
(1)
Grodzisk Wielkopolski  
(1)
Szczekociny  
(1)
Żory  
(1)