Wydruki na masie cukrowej z Twoim własnym projektem!
Wydruk czarno-biały lub w kolorach TortDekor.
Drukowanie plików PNG, PDF, JPG.
W razie potrzeby pomoc w projekcie :)
Wydruki wykonywane są na arkuszach A4, wysyłane do samodzielnego wycięcia. Wydruk można nałożyć bezpośrednio na tort otynkowany masą maślaną, dodając wydruk na cienką rozwałkowaną warstwę masy cukrowej można stworzyć sztywny topper do tortu.
Wydruk umieszczony w woreczku strunowym. Starannie zabezpieczony przed wilgocią i uszkodzeniami.
Wydruki są jadalne. Nadruki wykonywane są tuszami jadalnymi TortDecor.
Skład papieru cukrowego:
Skrobia(E1422,E1412) 25%
Maltodekstryna 30%
Gliceryna 15%
Cukier 25%
Woda 2%
Stabilizatory(E414,E460i) 0.5%
Glukoza 0.5%
Emulgator(E471) 0.5%
Aromat(vanillina) 1%
Konserwant(E330) 0.5%
Szybka wysyłka.
W razie jakichkolwiek pytań, zapraszam do kontaktu.